Cijena: 3.890,00 HRK (PDV uključen)

Jamstvo: 24 mjececa

Detalji o proizvodu

M5 HD Plus je ručno video povećalo koja sadrži kompaktni dizajn te jednostavan pristup raznim postavkama, uključujući pohranu slika, prikaz udaljenosti i opcije za čitanje. Dizajniran za bolju interakciju s korisnicima, M5 HD Plus video povećalo će promijeniti vaš doživljaj čitanja!

Unutarnja pohrana od 60 slika

M5 HD Plus nudi pohranu do 60 snimljenih slika. Spremljene slike mogu olakšati vaš zapis čitanja materijala, uključujući knjige, fotografije i neke informacije koje želite kasnije dijeliti s drugima.

Podesiva linija za čitanje i okviri

Linija za čitanje, značajno će pomoći osobama s distorzijom vida. M5 HD Plus jedan je od rijetkih ručnih povećala koji omogućuju liniju za čitanje i okvire od 4 moda kako bi udovoljili različitim potrebama.

Dvosmjerna funkcija pomicanja

Pomicanje slike omogućuje korisniku da provjeri svaki detalj kada se smrznuta slika zumira. U usporedbi s postavkama za pomicanje uobičajene CCTV lupe, pomicanje M5 HD Plus je, putem fizičkih gumba i osjetljivog zaslona osjetljivog na dodir, intuitivnije i zgodnije. Možete odabrati bilo koji način da to postignete.

Slika visoke razlučivosti

M5 HD Plus opremljen je s dvije kamere od 5 megapiksela i tehnologijom zaslona 1280x720p kako bi jamčio vaš „ulov“ svake pojedine riječi čak i u najvećem uvećanju. Samo otvorite stalak za čitanje kako biste uređaj postavili na novine, fotografije ili časopise i lako ih čitali s udobnošću.

Intuitivan i jednostavan rad

M5 HD Plus posjeduje poseban dizajn tipki za intuitivnu uporabu, kao i integrirani operativni sustav s lako dostupnim svim funkcijama. U usporedbi s video povećanjima koja zahtijevaju komplicirane manipulacije, M5 HD Plus jednostavno implementira manje kombinacija tipki za postizanje svih funkcija i prilagođavanja, čineći uređaj lakšim za uporabu.

Pogled na udaljenost

Korisniku M5 HD Plus prikaz udaljenosti omogućava da shvati daljnji objekt. Prebacivanje između prikaza izbliza i prikaza udaljenosti postiže se putem stalka za čitanje. Pomoću funkcije pregleda udaljenosti nikada neće biti teško vidjeti informacije o prometu na znaku zaustavljanja autobusa, natpisnoj ploči ispred restorana ili bilo kojem udaljenom predmetu.

Specifikacije
Uvećanje 2.3x – 16x
Načini prikaza Realni prikaz boja i 10 načina visokog kontrasta boja
Zaslon 5″ TFT zaslon osjetljiv na dodir
Rezolucija zaslona 1280x720p
Kamera Dvostruka kamera 5 Megapiksela
Linije i okviri za čitanje Horizontalne i vertikalne linije
Udaljenost gledanja 4,8 cm za pogled izbliza,> 5 cm za prikaz udaljenosti
Konektori Spajanje na TV / Monitor putem HDMI kabela
Ušteda energije Isključivanje nakon 3 minute bez uporabe
Baterija 4 sata neprekidne uporabe
Vrijeme punjenja 4,5 sati
Težina i dimenzije
Težina jedinice  265 g
Dimenzije jedinice 173mm (L)* 80mm (W)* 20mm (D) / 6.8″ * 3.1″ * 0.8″
Ispravljač napajanja
Ulaz 100 – 240V
Izlaz 5V / 2,5A
Rad i stanje skladištenja
Vlažnost <70%
Temperatura 10 – 40 ° C

Zanima vas ovaj proizvod? Pošaljite upit!