Cijena: 12.950,00 HRK (PDV uključen)

Jamstvo: 24 mjeseca

Detalji o proizvodu

Postoji li uistinu jednostavno elektroničko povećalo za jednostavno korištenje s jasnom velikom slikom, povećanjem cijele stranice, ali unutar budžeta? Zoomax stolno povećalo Panda nudi i više od toga.

3 tipke za 3 često korištene funkcije

Na monitoru Zoomax Pande postoje samo 3 velika i intuitivna gumba dizajnirana za 3 najčešće korištene funkcije uobičajenog stolnog povećala: promjena uvećanja, promjena načina boje i podešavanje svjetline. Dakle, bez obzira tko ga koristi, bake i djedovi ili mala djeca, Zoomax Panda je idealan za sve uzraste. Definitivno ne postoji složen proces učenja ili treninga kako bi se koristilo ovim povećalom.

 

Crno-bijeli kompaktni dizajn

Zoomax Panda ima crno-bijeli izgled visokog kontrasta, što je idealno za slabovidne korisnike. Posebno dizajniran zbog jednostavnosti i praktičnosti, Zoomax Panda nema suvišni ukras i služi za korištenje po principu uključi i čitaj.

Idealna veličina za stan ili ured

Prema profesionalnom istraživanju i komunikaciji s velikim brojem krajnjih korisnika, stolno povećalo sa 19 ″ zaslonom je najpoželjniji izbor za gledanje slika ili čitanje dokumenata na cijeloj stranici u stanu ili uredu. Zoomax Panda zadovoljava zahtjev za čitanjem u velikoj i jasnoj slici, ali ne zauzima mnogo prostora.

Pristupačno radno elektroničko povećalo

S izvrsnim značajkama, Zoomax Panda dizajnirana je za većinu slabovidnih osoba da lako čitaju knjige, rade domaće zadatke, bave se dokumentima i rade ono što najviše vole.

 

Specifikacije
Kamera HD kamera, Automatsko fokusiranje
Povećanje 2x – 70x
Zaslon 19″ LCD
Mogućnosti boja s kontrastom 17
Omiljeni načini boja Realna boja + 4 omiljena načina boja
Funkcije Zumiranje in/out; Prebacite način boje; Podesite svjetlinu; Spremi zadnju postavku
Radna visina 25 cm (od kamere do XY stola)
Neto težina 17,6 kg

Zanima vas ovaj proizvod? Pošaljite upit!