Cijena: 10.500,00 HRK (PDV uključen)

Jamstvo: 24 mjeseca

 

Detalji o proizvodu

Zoomax Snow 12  je prijenosno povećalo koje pruža istinsku vizualnu neovisnost osobama sa oštećenjem vida. S Snow 12 možete jednostavnije čitati, pisati, gledati predmete ili čak vršiti skeniranje sadržaja preko cijele stranice s OCR tekstom u govor. Sa standardnim značajkama kao što su 12 ″ ekran pune HD razlučivosti, uvećanje do 19x i jednostavno dostupno sučelje, Snow 12 savršen je za sve situacije.

Mislili smo na gotovo sve

Dizajnirali smo Snow 12 kako bismo vam olakšali život. Dodali smo analogni štapić kako bismo vam omogućili pomicanje po dokumentu bez potrebe za pomicanjem materijala za čitanje. Sklopivo postolje podiže Snow 12 sa stola kada trebati više mjesta za veće materijale ili predmete poput lijekova ili sličnih  sitnica. Postolje vam omogućava da vidite što pišete. Opcijska vanjska kamera na udaljenosti čini Snow 12 savršenim u školi ili na poslu kada trebate pogledati nešto po prostoriji.

Odvojiv i sklopiv

Kad se koristi izvan sklopivog postolja, Snow 12 funkcionira kao i većina drugih ručnih video povećala. Kada je sklopljen, Snow 12 je tanji od prijenosnog računala. Torbica za nošenje dovoljno je velika za uređaj i sklopivo postolje i idealna je za putovanja.

Vrhunska kvaliteta slike

Gledajući obiteljske fotografije ili uživajući u ilustracijama i ostalim slikama primjerice u receptima i časopisima, možete još više uživati uz Snow 12. Naša napredna reprodukcija boja rezultira slikama koje izgledaju bolje nego ikad. Također smo dodali prilagođavanje kontrasta tako da na zahtjev možete učiniti font slova tanjim ili debljim. Ako volite čitati tekst u načinu visokog kontrasta, poput bijele na crnoj, svidjet će vam se koliko je oštar kontrast kod Snow 12.

Prostor prilagođen za pisanje

Pokušavate zadržati povećalo dok potpisujete neki dokument? Olakšajte si sa Snow 12. Kada se koristi sa sklopivim postoljem, Snow 12 je uzdignut od stola, pružajući vam dovoljno prostora za pisanje tako da možete nesmetano nastavite pisati, crtati, potpisati i stvarati.

OCR i pretvorba teksta u govor

S najnovijom OCR tehnologijom, Snow 12 može prepoznati bilo koji od 20+ različitih jezika i pretvoriti tiskane riječi u govor. Promjena brzine čitanja može se obaviti u letu. Možete čak birati između muškog i ženskog glasa. Dokumenti se mogu spremiti na Snow 12 za buduće čitanje, pa čak i izvoziti u Windows® PC platforme.

Više od slušanja knjiga

Upravljanje gumbom ili dodirnim zaslonom s glasovnim upitima kada trebate promijeniti postavke u Snow 12, možete to učiniti odabirom zaslonske tipke ili fizičkim tipkama na samom uređaju. Najbolje od svega, Snow 12 govori s vama kao prelazite preko zaslonskih gumba ili ih odabirete. Mogućnost korištenja gumba za kontrolu i konfiguriranje Snow 12 idealna je čak i za osobe s visokim oštećenjem vida. Verbalne povratne informacije su  korisne, posebno kada prvi put koristite Snow 12.

Snow 12 idealan je i za učenike i studente jer omogućava pružanje pristupačnim materijale o nastavnim programima. Kad je spojen na Windows® PC, Snow 12 pojavljuje se kao vanjski uređaj za pohranu. Možete kopirati knjige i druge dokumenata u JPG, PDF, RTF i TXT formatima u memorijsku pohranu Snow 12. Dokumenti u JPG i PDF odmah postaju dostupni za uvećano čitanje. Dokumente možete otvoriti i u sva 4 formata u načinu teksta u govor i izgovarati riječi naglas. Standardni ulaz za slušalice omogućuje slušanje govornih knjiga i dokumenata bez ometanja drugih.

Specifikacije
Uvećanje 2,7 – 19X / 2,5 – 19X na sklopivom postolju *
Načini prikaza Realni prikaz boja i 10 načina visokog kontrasta boja
Zaslon 12″ zaslon osjetljiv na dodir
Rezolucija zaslona 1920 × 1280p
Kamera 13M piksela
Fokus automatski fokusirajte / dodirnite za fokusiranje
Ulazni priključak Type-C / HDMI
Baterija Pribl. 2.5 H
Vrijeme punjenja 2h
Kamera za prikaz na daljinu SnowLink (opcija)
Priključak za PC Type-C
Priključak za TV HDMI
OCR tekst u govor (opcija)
Korisničko sučelje Korisničko sučelje / Tekstovno korisničko sučelje
Jezik 20+
Automatska detekcija jezika Dostupna je za većinu jezika
Format datoteka JPG, PDF, RTF i TXT
Čitati cijelu stranicu Skeniranje sadržaja na cijeloj stranici na sklopivom postolju
Glasovne opcije Ženski / muški glas (6 jezika dostupno je samo na ženskom)
Razina zumiranja 7 razina uvećanja
Boja teksta 4 načina rada s visokim kontrastom
Težina i dimenzije
Težina jedinice  960 g
Težina stalka 1280 g
Dimenzije jedinice 290 mm × 220 mm × 24 mm / 11,4 ″ × 8,7 ″ × 0,94 ″
Dimenzije stalka 350mm × 230mm × 40mm / 13.8 ″ × 9 ″ × 1.6 ″
Visina kamere 140mm / 5,5 ″, 29mm / 11,4
Ispravljač napajanja
Ulaz 100 – 240V
Izlaz 15V / 4A
Rad i stanje skladištenja
Vlažnost <70%
Temperatura 10 – 40 ° C

Zanima vas ovaj proizvod? Pošaljite upit!