Štap, orijentacijski, sklopivi, američki, grafitni

Sastoji se od pet dijelova. Bijele je boje, osim gumene drške koja je crne boje, te crvene reflektirajuće trake iznad vrha štapa. Dolazi u određenim duljinama u rasponu od 80 do 155 cm. Sklopljeni štap iznosi otprilike 30 cm.

Štap, orijentacijski, sklopivi, češki, aluminijski

Sastoji se od pet dijelova, bijele je boje osim drvene drške koja je smeđa, te tanke crvene trake na donjem dijelu štapa. Dolazi s crnom futrolom u koju se štap može spremiti kada je sklopljen. Duljine su fiksne unutar raspona od 110 cm do 150 cm. Kada je sklopljen, duljina štapa je oko 30 cm.

Štap, orijentacijski, teleskopski, njemački, aluminijski

Sastoji se od tri klizeća dijela, bijele je boje, ručka može biti crna ili bijela. Duljina se može podešavati proizvoljno, od 60 do 155 cm. Kada je sklopljen, duljina štapa iznosi 60 cm.

Štap, orijentacijski, teleskopski, češki, aluminijski

Sastoji se od tri klizeća dijela. Bijele je boje, osim drške koja je smeđa (drvena). Duljina se može podešavati proizvoljno od 60 do 155 cm. Kada je sklopljen, duljina iznosi 60 cm.

Štap, orijentacijski, kombinirani, češki

Gornja polovica štapa je teleskopska, a donja se polovica sastoji od dva sklopiva dijela. Bijele je boje osim drške koja je smeđe boje (drvena). Duljina se može podešavati od 110 do 150 cm, a sklopljeni štap dugačak je 44 cm.

Štap, orijentacijski, američki, aluminijski

Ovaj štap može i ne mora imati ručku. Uglavnom se sastoji od četiri ili pet dijelova, bijele je boje s crvenom reflektirajućom trakom. Duljine su dostupne od 120 do 140 cm.

Štap XL , orijentacijski, sklopivi, američki, grafitni

Sastoji se od pet dijelova. Bijele je boje, osim gumene drške koja je crne boje, te crvene reflektirajuće trake iznad vrha štapa. Dolazi u određenim duljinama u rasponu od 155cm do 183cm. Sklopljeni štap iznosi otprilike 30 cm.