Elektronička povećala su uređaji koji za povećavanje umjesto leća koriste video kamere i zatim taj sadržaj prikazuju na ekranu. Funkcije elektroničkog povećala omogućavaju precizno podešavanje kvalitete prikaza sadržaja, razine osvjetljenja te boje podloge i slova. Namijenjena su za korištenje na radnom mjestu, u školi te svakodnevnim situacijama. Općenito se dijele na stolna i džepna elektronička povećala. Neka stolna elektronička povećala dolaze s ugrađenim ekranom, dok je ostale modele potrebno spojiti na zasebni ekran. Džepna elektronička povećala najčešće su veličine mobilnog telefona, stanu u dlan ruke, te imaju ugrađenu kameru s donje strane i ekran s gornje strane. Osim za čitanje, mogu se koristiti i kod potpisivanja i pisanja.

Džepno elektroničko povećalo Luna S

Luna S je ručno elektroničko povećalo ekrana širine 4.3 inča. Nudi oštru sliku čak i kod najmanjeg povećanja i brzog pomicanja rukom. Ima velike tipke i kontrole kojima se može upravljati jednom rukom, te je lako za korištenje. Izgleda kao mobilni telefon koji stane u dlan ruke, s velikim ekranom i tipkama pri dnu gornje…

ZOOMAX Luna 6

Luna 6 je ručno elektroničko povećalo koja sadrži kompaktni dizajn te jednostavan pristup raznim postavkama, uključujući pohranu slika, prikaz udaljenosti, opcije za čitanje i bežični punjač.

Looky Plus elektroničko povećalo

Looky Plus ažurirana je verzija svog prethodnika – The Looky. S ovim ažuriranim uređajem možete učiniti sve iste stvari koje biste mogli učiniti s originalnim Lookyjem i još mnogo toga. Kao i sva ručna povećala, ovaj uređaj može se koristiti za svakodnevne aktivnosti, uključujući čitanje i pisanje.

Džepno elektroničko povećalo ZOOMAX Luna 8

Luna 8 je ručno elektroničko povećalo. Veličine je tableta s HD kamerom i ekranom širine 8 inča, kontrolne tipke smještene su s lijeve i desne strane. Široki ekran omogućava da se odjednom vidi više slova, također ima stalak kojim se može namjestiti kut gledanja i visinu.

Videomatic

Predstavljamo Videomatic u novom ruhu kombinirajući kvalitete sa suvremenim dizajnom i inovativnom tehnologijom.

Topolino tablet

Topolino tablet kompaktan je sustav koji pomaže učenicima, studentima i profesionalcima da lako izvršavaju svoje zadatke.

ZOOMAX Snow 12

Zoomax Snow 12  je prijenosno povećalo koje pruža istinsku vizualnu neovisnost osobama sa oštećenjem vida. S Snow 12 možete jednostavnije čitati, pisati, gledati predmete ili čak vršiti skeniranje sadržaja preko cijele stranice s OCR tekstom u govor. Sa standardnim značajkama kao što su 12 ″ ekran pune HD razlučivosti, uvećanje do 19x i jednostavno dostupno…

Stolno elektroničko povećalo MAGNILINK STUDENT (osnovni i profesionalni model)

Radi se o prenosivom elektroničkom povećalu bez ugrađenog ekrana. Kamera se nalazi na stalku, a preko USB priključka može se spojiti s računalom, laptopom, ekranom, TV ekranom (LCD, plazma). Idealno je za prenošenje zbog male težine i torbe koja je uključena u paket. Pogodno je za studente jer je kameru na stalku moguće usmjeriti u…

Stolno elektroničko povećalo MAGNILINK ZIP

Ovo povećalo je u potpunosti sklopivo i time lako za prenošenje i pospremanje. Ekran se može spustiti u potpunosti sa stalkom do podloge za čitanje. Uređaj dolazi s ugrađenim LCD ekranom od 13 inča ili 17 inča i kamerom s ugrađenim autofokusom. Jednostavno je za rukovanje. Kontrole uključuju: podešavanje boje (različite kombinacije boja podloge i…

MEZZO – Stolno elektroničko povećalo

Bez obzira odlučite li koristiti mezzo kao kompaktno stolno povećalo ili kao klasični sustav za čitanje s XY postoljem, mezzo pruža jasne, oštre slike visoke rezolucije čak i na najvišim razinama uvećanja.