Infracrveni toplomjer za čelo i uho koji govori na hrvatskom…

Ovaj infracrveni toplomjer s govornom jedinicom na hrvatskom jeziku može se koristiti na dva načina. Mjerenje temperature može se vršiti na čelu ili u uhu.

Pumpica-ULTIMA

Pumpica za lakše stavljanje kontaktnih leća.

Pumpica-MAXI

Pumpica za lakše stavljanje očne proteze. 

Kutijica za lijekove – tjedna (28 odjeljaka)

Tjedna kutijica za lijekove sastoji se od ukupno 28 manjih odjeljaka. Podijeljena je u sedam stupaca koji odgovaraju danima u tjednu. Svaki stupac podijeljen je u 4 manja odjeljka koji označavaju doba dana kada se tableta uzima: doručak, ručak, večera i prije spavanja. Poklopac svakog stupca označen je brajicom i taktilnim slovima crnog tiska.

Kutijica za lijekove – tjedna (7 odjeljaka)

Kutijica za lijekove sastoji se od 7 odjeljaka s poklopcima, za svaki dan u tjednu. Poklopci odjeljaka označeni su brajicom.

Govorni glukometar Wellion Calla Dialog, hrvatski jezik

Zahvaljujući govornoj funkciji, ovaj uređaj omogućava visoko slabovidnim i slijepim osobama jednostavno praćenje i samokontrolu razine šećera u krvi. Sve rezultate mjerenja uređaj jasno izgovara i prikazuje na ekranu velikim i uočljivim brojkama. Izuzetno je jednostavan za korištenje. Dodatna mogućnost postavljanja alarma koji će upozoravati korisnika na mjerenje, uzimanje terapije i slično pridonosi praktičnosti uređaja.…

Govorni tlakomjer NANO na hrvatskom jeziku

Jedinstveni tlakomjer s govornom funkcijom na hrvatskom jeziku. Idealan je za osobe zabrinute oko točne interpretacije i očitanja rezultata (starija populacija, smetnje vida i sl.) kao i za sve ostale kojima bi govorna funkcija pridonijela što ugodnijoj i zanimljivijoj kontroli krvnog tlaka. Govorna funkcija omogućuje Vam da čujete vrijednosti krvnog tlaka i primate zvučnu povratnu…

Govorna osobna vaga, hrvatski jezik

Ova govorna vaga ima digitalni ekran na kojem se ispisuje rezultat. Težinu mjeri u kilogramima, a može primiti do maksimalno 200 kg. Izmjereni rezultat izgovara na hrvatskom jeziku, uz mogućnost postavljanja jezika na engleski, njemački i španjolski. Nakon upotrebe se automatski isključuje. Vagu pokreću 3 baterije AAA.