Blok za pisanje formata A5

Blok formata A5 za pisanje brajevog pisma koji odgovara veličini džepne tablice. Sadrži oko 50 listova brajevog papira povezanih spiralnim uvezom. Korice su od tvrdog papira.

Fascikl za Brajev papir

Fascikl je tvrdih korica, a papir se umeće na četiri držača. Namijenjen je za čuvanje brajevog papira američkog formata (28 x 28 cm).

Brajev pisaći stroj Perkins

Ovo pomagalo je izdržljiv i pouzdan stroj za pisanje brajevog pisma (ili brajice). Njegovo kućište je metalno, te dolazi u tri boje: zelenoj, plavoj ili sivoj. Teži oko 4,8 kilograma. Na vrhu kućišta nalazi se ručka za nošenje koja se može spustiti kada se ne koristi. Na prednjoj strani Perkins pisaćeg stroja nalazi se 9…

Tablica za pisanje brajice – džepna, 9 redova

Preklopna plastična tablica zelene boje. Sadrži 28 slovnih mjesta u jednom redu, a sveukupno 9 redova. U svakom kutu tablice nalaze se fiksatori papira. Uz tablicu dolazi plastično kruškoliko šilo. Dimenzije tablice su 22 x 30 cm. Tablica ima proreze za umetanje dymo trake.

Tablica za pisanje brajice – džepna, veličine A4

Tablica je plastična, sadrži 27 redova po 30 slovnih mjesta. Crne je boje, a dimenzije su 22 x 30 cm. Uključeno je kruškoliko plastično šilo.Tablica ima proreze za umetanje dymo trake.

Šilo za pisanje brajice, američko, drveno, kruškoliko

Šilo s drvenom drškom kruškolikog oblika.

Šilo za pisanje brajice, marburško, plastično, tanko, ravno

Drška ovog šila je plastična i tanja od drške kruškolikog drvenog šila.

Šilo za pisanje brajice, plastično s osloncem za prst, sivo

Gornja strana drške ovog šila udubljena je radi lakšeg postavljanja prsta. Sive je boje i deblje drške.

Brajev papir

Papir za pisanje brajice je tvrđi od klasičnog papira (160 – 200 g/m2). Dolazi u tri različita formata: A4 (američki i europski format: za brajev pisaći stroj,28x28cm ili 29,7x21cm), A5 (papir za džepnu tablicu). Cijena po kg.

Folije za pozitivno crtanje

Plastične folije za crtanje i geometriju. Format folije je A4. Ako se folija umetne u gumenu podlogu i fiksira okvirom, te se po njoj napravi trag sa šilom ili kojim drugim tupim predmetom, on će se izdignuti i biti prepoznatljiv pod prstima. Cijena po kg.