Šablona za potpis metalna

Radi se o metalnom otvoru pravokutnog oblika u sredini. Šablona se postavi na dokument koji je potrebno potpisati tako da se prostor namijenjen potpisu nalazi unutar otvora.

Govorni kalkulator, mali, engleski jezik

Govorna jedinica kalkulatora je na engleskom jeziku. Izvodi osnovne računske funkcije (zbrajanje, oduzimanje, dijeljenje, množenje, izračunavanje postotka). Iznos izgovara broj po broj. Ima mogućnost memoriranja. Napajaju ga dvije baterije AAA.

Govorni kalkulator, veliki, engleski jezik

Kalkulator je na engleskom jeziku. Izvodi osnovne računske funkcije (zbrajanje, oduzimanje, dijeljenje, množenje, izračunavanje postotka). Ima mogućnost izgovora cijelog iznosa ili broj po broj. Napajaju ga dvije baterije AAA.

Govorni znanstveni kalkulator Orion, engleski jezik

Džepni kalkulator s naprednim funkcijama. Govorna jedinica je na engleskom jeziku, a izgovara funkciju tipke koja se pritisne. Na ekranu se ispisuju velike brojke. Uključuje preko 127 različitih računskih i statističkih operacija. Baterije i punjač uključene su u cijenu, a vrijeme neprekidnog rada je 6 sati. Ima mogućnost memoriranja.

Šablona za potpis

Radi se o plastičnom otvoru pravokutnog oblika u sredini. Šablona se postavi na dokument koji je potrebno potpisati tako da se prostor namijenjen potpisu nalazi unutar otvora.

Brajeva slovarica i taktilna abeceda

Ovaj komplet idealan je za učenje brajice i taktilne abecede. Uključuje čvrstu plastičnu ploču s 5 redova za slaganje slova, 60 pločica sa slovima (svaka za jedno od 26 slova engleske abecede uz dvostruke pločice za samoglasnike i ostala često korištena slova) i kutiju za prenošenje. Na svakoj pločici označeno je malo i veliko slovo…

Geometrijski pribor za slijepe

Ovaj plastični set sastoji se od jednakokračnog trokuta, pravokutnog trokuta, ravnala, kutomjera i šestara. Na priboru je označen svaki centimetar jednom izdignutom točkom, svakih 5 cm s dvije, a svakih 10 cm s tri točkice.

Geometrijski pribor za slijepe s olovkama i podlogom za crtanje

Ovaj plastični set sastoji se od jednakokračnog trokuta, pravokutnog trokuta, ravnala, kutomjera i šestara. Na priboru je označen svaki centimetar jednom izdignutom točkom, svakih 5 cm s dvije, a svakih 10 cm s tri točkice.