Neprozirne sportske naočale

Neprozirne sportske naočale koje slijede oblik Vaše glave. Maska pokriva cijelu dužinu nosa i tako štiti korijen nosa i obraze, a ujedno isključuje i ulazak svjetlosti i gledanje. Nema oštrih rubova čime se sprečavaju ozlijede igrača.

Povez za oči

Povez je izrađen od tamne, neprozirne tkanine i elastične trake. Osim za spavanje, može se koristiti i kao rekvizit za simulaciju potpune sljepoće kod videćih i slabovidnih igrača u goalballu i drugim sportovima za slijepe.

Tandem bicikl

Tandem bicikl se sastoji od dva sjedala i dva para pedala. Kako je zapravo riječ o dva spojena bicikla sa zajedničkim upravljačem, tandem Vam omogućuje ugodnu vožnju u dvoje, bez uobičajenih frustracija među vozačima čiji je tempo vožnje različit. Također, tandem bicikl omogućuje slijepim i slabovidnim osobama da iskuse vožnju uz videću osobu.

Govorno uže za preskakanje

Trenirajte s našim užetom za preskakanje koje posjeduje ugrađenu govornu jedinicu koja na engleskom jeziku pruža funkciju odbrojavanja i informacije poput vremenskog trajanja vježbanja, broja skokova i potrošenih kalorija.

Zvučna gimnastička lopta, velika

Gimnastička lopta promjera 19 cm teži 420 grama. Dolazi u žutoj, crvenoj i plavoj boji. Kod korištenja lopte čuje se zvuk koji proizvodi zvončić unutar lopte.

Zvučna goalball lopta

Zvučna lopta napravljena isključivo za upotrebu u sportu goalball. Plave je boje, 25 cm promjera, a teži 1250 grama. Goalball je sport za osobe s oštećenjem vida, no uz povez ga mogu igrati i osobe koje vide.

Set za zvučnu košarku

Odličan set u kojem ćete pronaći sve što Vam je potrebno za uzbudljivu igru zvučne košarke.

Govorni kompas, engleski jezik

Praktičan uređaj za jednostavno korištenje koji stane na dlan ruke.  Pritiskom na tipku aktivira se govorna jedinica te kompas daje govornu informaciju o strani svijeta prema kojoj je usmjeren čime se olakšava orijentacija u prostoru.

Zvučna nogometna lopta

Kožna lopta bijele boje s crnim ukrasnim linijama. Pri upotrebi odzvanja jer se unutar lopte nalazi zvončić.

Zvučna gimnastička lopta, mala

Gimnastička lopta promjera je 16 cm, a teži 340 grama. Dolazi u tri boje, crvenoj, žutoj i plavoj. Unutar lopte nalazi se zvončić koji proizvodi zvukove kada se lopta koristi.