Neprozirne sportske naočale

Neprozirne sportske naočale koje slijede oblik Vaše glave. Maska pokriva cijelu dužinu nosa i tako štiti korijen nosa i obraze, a ujedno isključuje i ulazak svjetlosti i gledanje. Nema oštrih rubova čime se sprečavaju ozlijede igrača.

Govorni pedometar, engleski jezik

Govorni pedometar je uređaj koji mjeri broj koraka, udaljenost i broj kalorija koje se potroše tijekom svake aktivnosti. Veličine je dlana i plosnate površine, s tipkama na rubovima obje strane. Uz osnovne funkcije, također sadrži i sat i alarm. Govorna jedinica je na engleskom jeziku.

Povez za oči

Povez je izrađen od tamne, neprozirne tkanine i elastične trake. Osim za spavanje, može se koristiti i kao rekvizit za simulaciju potpune sljepoće kod videćih i slabovidnih igrača u goalballu i drugim sportovima za slijepe.

Tandem bicikl

Tandem bicikl se sastoji od dva sjedala i dva para pedala. Kako je zapravo riječ o dva spojena bicikla sa zajedničkim upravljačem, tandem Vam omogućuje ugodnu vožnju u dvoje, bez uobičajenih frustracija među vozačima čiji je tempo vožnje različit. Također, tandem bicikl omogućuje slijepim i slabovidnim osobama da iskuse vožnju uz videću osobu.

Govorno uže za preskakanje

Trenirajte s našim užetom za preskakanje koje posjeduje ugrađenu govornu jedinicu koja na engleskom jeziku pruža funkciju odbrojavanja i informacije poput vremenskog trajanja vježbanja, broja skokova i potrošenih kalorija.

Zvučna nogometna lopta

Kožna lopta bijele boje s crnim ukrasnim linijama. Pri upotrebi odzvanja jer se unutar lopte nalazi zvončić.

Zvučna gimnastička lopta, mala

Gimnastička lopta promjera je 16 cm, a teži 340 grama. Dolazi u tri boje, crvenoj, žutoj i plavoj. Unutar lopte nalazi se zvončić koji proizvodi zvukove kada se lopta koristi.

Zvučna gimnastička lopta, velika

Gimnastička lopta promjera 19 cm teži 420 grama. Dolazi u žutoj, crvenoj i plavoj boji. Kod korištenja lopte čuje se zvuk koji proizvodi zvončić unutar lopte.

Zvučna goalball lopta

Zvučna lopta napravljena isključivo za upotrebu u sportu goalball. Plave je boje, 25 cm promjera, a teži 1250 grama. Goalball je sport za osobe s oštećenjem vida, no uz povez ga mogu igrati i osobe koje vide.

Set za zvučnu košarku

Odličan set u kojem ćete pronaći sve što Vam je potrebno za uzbudljivu igru zvučne košarke.